Skriftligt materiale.

Professionelt.

Vi hjælper med at optimere din skriftlige kommunikation.

Hvorfor Mimer?

Med Mimer har din virksomhed adgang til et netværk af kompetente journalister, markedsføringskonsulenter og studentermedhjælpere indenfor et bredt spektrum af uddannelser.

Hvis din virksomhed har brug for at få skrevet nyt materiale, eller få optimeret gammelt, er Mimer Erhverv en professionel og billig løsning med en timepris på kun 299 kroner.

Vores proces


Du bestiller

Så snart du har placeret din ordre vil du høre fra os med dine personlige login oplysninger til platformen. På denne måde opstår der transparens og klar kommunikation helt fra starten


Vi finder

Vores system vil med det samme sætte dig i kontakt med den skribent, som er bedst stillet til at løse netop din opgave


Vi Hyrer

Skriveperioden vil være kendetegnet af klar kommunikation, og du vil altid vil have mulighed for at snakke med din skribent på vores platform


Og leverer

Så snart skribenten har skrevet dit materiale færdigt, vil du få sendt et første udkast. Herefter vil skribenten være til rådighed for at svare på spørgsmål og lave rettelser, så mange gange, som det er nødvendigt - på denne måde vil vi altid levere det bedste produkt for dig.

Sammen skaber vi resultater

Mimer er en platform, der forbinder dig med professionelle skribenter fra forskellige brancher og med forskellige uddannelser, så der altid vil være en skribent, som passer lige til dine behov. Vi kalder dem for Mimere. For at blive optaget som Mimer skal man besidde kvaliteter som skriftlig dygtighed, selvdisciplin og fleksibilitet da vi på denne måde sikrer os, at du som kunde altid vil have en smertefri købsprocess, kendetegnet ved klar kommunikation, effektivitet og høj kvalitet.

I og med at alle virksomheder er forskellige tror vi på, at den eneste måde at opnå det bedste resultat på er gennem et tæt samarbejde mellem Mimer Erhverv og kunden. For at gøre dette så nemt som muligt, er vores platform designet til netop at skabe flydende kommunikation, som gør det muligt altid at komme i kontakt med din Mimer.

Hos Mimer Erhverv skaber vi resultater gennem samarbejde - noget, som vi har bygget vores skribentdatabase på hvilket betyder, at vi altid kan udarbejde det materiale, som passer lige til dine behov.

Kontakt Mimer i dag!

Kontakt os
  • help@letmimer.com
  • +45 42 75 68 98
  • Byhøjen 5, st. th
    2720 Vanløse