Mimers baggrund

Mimer er en ny dansk virksomhed, der er etableret for at hjælpe dig med jobsøgningen. Vi har sikret at de mest erfarne og velfunderede skribenter står til rådighed for dig, så du får netop det, du betaler for - en sikker vej til dit drømmejob!

Vores koncept bygger på, at specialiserede folk udfærdiger den ansøgning, der passer bedst på dig og det ønskede job. Ofte er en tredjepart bedst til at beskrive din profil, så spar tid og frustrationer ved at bruge Mimer. Vi har udviklet en nytænkende platform, hvor du nemt og sikkert kan få skræddersyet din ansøgning i et trygt miljø, hvor vores algoritme automatisk vælger den skribent, der passer bedst netop til dig!

Virksomheden er stiftet i 2017 af fire unge iværksættere med et brændende ønske om at gøre en forskel. Vores mission er at hjælpe så mange mennesker som muligt med at få drømmejobbet. Vi kæmper for at dårlige skrivevaner ikke skal forhindre den dygtigste håndværker, pædagog, bankrådgiver eller forsker i at komme til samtale.

Sådan fungerer det: Som kunde

Mimer er din adgang til kvalitetsskribenter, der kan sikre dig jobsamtalen! Vi tilbyder dig en unik mulighed for at få en skræddersyet ansøgningen og gør processen så tryg og intuitiv som muligt gennem vores avancerede platform.

Sådan fungerer det: Som skribent

Mimer tilbyder dig en unik mulighed for frihed i dit arbejde og for at vækste dit freelance foretagende gennem en platform, der giver dig adgang til utallige skribentopgaver til en god timeløn. Bliv Mimer i dag!

Kontakt os
  • help@letmimer.com
  • +45 42 75 68 98
  • Byhøjen 5, st. th
    2720 Vanløse